Hoe dan?

Onze werkwijze is net zo eenvoudig als doeltreffend. We starten met koffie. Want dat schept toch een band. Na dit prima begin gaan we aan de slag met de offerte. Die natuurlijk per klant verschillend zal zijn. Wil je dat we alle social media-kanalen oppakken? Dan doen we dat. Ben je op zoek naar toffe filmpjes die jouw verhaal vertellen? Laten we nou ook nog eens beschikken over een zeer professionele cameraploeg.

Je social game optuigen is een lange termijn project. Een community bouwen is nu eenmaal niet iets wat je in een paar weken doet. Bovendien is het een never ending process. Althans, wij kunnen ons voorlopig geen business zónder social media voorstellen. Integendeel. Laten we dus voorlopig eerst een jaartje met elkaar gaan werken, de boel goed monitoren en toewerken naar onze doelen.

Als het zakelijke gedeelte in welbekende kannen en kruiken is, gaan we aan de slag met ons Game Book. Waarin we werken aan de op maat gemaakt social strategie volgens ons beproefde 15 Stappen Plan. Inderdaad op maat gemaakt, want ieder bedrijf heeft zijn eigen DNA.

Als beide partijen tevreden zijn over het plan, krijgt u één van onze senior gamers toegewezen. De benodigde pagina’s worden dan visueel goed ingericht, en de poppetjes op de juiste plekken gezet. Afhankelijk van de offerte bepalen we het aantal posts per week, en volgen deze aandachtig om indien nodig de frequentie, tone of voice of stijl aan te passen. De social game in een continu proces. En dan is verslappen simpelweg geen optie.

De benodigde rapportages krijg je maandelijks van ons toegestuurd. Om de simpele reden dat cijfers nooit liegen. Daarnaast kijken we ook zeker naar het ‘gevoel’ waarin gebouwd wordt. Lastig meetbaar, maar minstens zo belangrijk. We houden altijd intensief contact om de resultaten door te spreken.

 

tekst kader 2 the game

 

Tekst kader 3

video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more
video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more