SG-092-500-The-Social-Game-ROZE-BG.png

Don’t believe the hype

Of misschien beter van wel. Want hypes creeeren is nu eenmaal een belangrijk onderdeel van de veelgenoemde game. De online variant van de aloude mond-tot-mondreclame zorgt nu eenmaal voor een buzz. En hoe meer mensen binnen jouw doelgroep jou ook online tegen blijven komen, hoe groter de kans op succes.

SG-092-500-The-Social-Game-ORANJE-BG.png

Duidelijke boodschap

The Social Game gaat jou helpen met het vertellen van de juiste boodschap. Niet elk onderwerp leent zich om een hype te creëren. Deze moet ten eerste duidelijk, en vervolgens ook interessant voor jouw doelgroep zijn. Alleen dan kunnen mensen zich met de boodschap (en dus de zaak) indentificeren. En inderdaad, zo begin je met de bouw van een community.

 
 
 

 
SG-092-500-The-Social-Game-LBLAUW-BG.png

Wees

flexibel

Alle touwtjes strak in handen willen hebben, klinkt misschien lekker. Maar is niet altijd een garantie voor succes. Soms is het goed om de boodschap even ‘zijn ding te laten doen’. Onderweg kunnen we dan sturen, aanpassen en inspelen op gebeurtenissen. Wij zijn gek op flexibiliteit. Het zal je verbazen hoe vaak een bepaalde campagne plotseling aansluiting vindt bij een volledig onverwachte doelgroep. Die ineens interessant blijkt te zijn voor jouw bedrijf.

SG-092-500-The-Social-Game-ZGEEL-BG.png

Benoem ambassadeurs

Influencers, trendsetters en zogenaamde ‘vrienden-van-de-show’ die jou en jouw business een warm hart toedragen, zijn een onmisbare schakel in het proces. Geheel volgens het Facebook-principe verspreidt nieuws nu eenmaal sneller als iedereen het deelt in zijn of haar netwerk. Immers, iedereen kent net weer een paar andere mensen, en voor je het weet is de olievlek allesomvattend. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste ambassadeurs voor jouw bedrijf.


 
 
SG-092-500-The-Social-Game-GEEL-BG.png

Openheid scoort

Fans van jouw bedrijf zijn je grootste vrienden. In praktisch alle gevallen proberen wij deze groep mensen zo betrokken mogelijk te houden. Door ze ook actief te betrekken bij elementen die zich daarvoor lenen. Nieuwe gerechten op de kaart, de kleur van een nieuw ontwerp. You name it. Anders doen wij het wel. Door deze betrokkenheid kan deze groep mensen groeien, en voelt men zich nog meer verbonden.

SG-092-500-The-Social-Game-ROZE-BG.png

BetrokkenheiD loont

Natuurlijk is het leuk om jouw gasten te verrassen met het eindresultaat van bijvoorbeeld een verbouwing. Maar online bereik je veel meer potentiele gasten dan die mensen die daadwerkelijk komen kijken. Wij geven graag sneak peaks weg om wederom die buzz te creeeren. Om mensen hongerig te maken, en nieuwe gasten te bereiken. Verrassingen zijn leuk, maar kunnen bergen omzet laten liggen. En dat moeten we natuurlijk niet willen. Met z’n allen.